Se arată toate cele 5 rezultate

Show

Filter
 • Tei
  American Nova

  Tei American Nova

  Tilia americana Nova este un arbore foios care face parte din familia Malvaceae. Formeaza o coroana mare, densa si bogata in frunzis. Frunzele au o marime mijlocie de 15 centimetri si cresc sub forma deltoida cu marginile zimtate in nuante de verde inchis. Florile sunt galbene si emana un parfum placut.

  Teiul American Nova se incadreaza in categoria copacilor de talie mare. La maturitate poate creste cu usurinata la o inaltime ce depaseste 10 metri. Teiul iubeste lumina astfel plantarea se va face doar in zone cu mult soare. Prefera solurile fertile, bine drenate cu o umiditate medie. Infloreste la inceputul verii in luna iunie. Tolereaza foarte bine poluarea atmosferica si are o rezistenta ridicata la frig.

  Teiul American Nova este un copac decorativ prin coroana, frunzis si flori. Este un copac potrivit pentru decorarea gradinilor mici, pentru decorarea stradala si a cartierelor, dar si pentru decorarea parcurilor. Se planteaza solitar sau aliniat pe langa ape, lacuri, trotuare, alei, borduri si sosele.

 • Tei
  Argintiu Szeleste

  Tei Argintiu Szeleste

  Tilia argentea Szeleste este un arbore foios cu frunzisul cazator care face parte din familia Tiliaceae. Trunchiul se dezvolta puternic si drept. Coroana la maturitate devine mare si bogata in frunzis.

  Frunzele cresc sub forma deltoida cu marginile zimtate in nuante de verde inchis, iar pe partea superioara ele au o nuanta de verde-albicios spre gri-argintiu. Florile sunt galbene si frumos parfumate.

  Teiul argintiu Szeleste face parte din categoria arborilor de talie mare care poate sa se dezvolte la o inaltime ce depaseste 10 metri. Infloreste in luna iulie iar acest soi are o rezistenta ridicata la seceta, la temperaturile scazute si la ger. Solurile preferate sunt cele bine drenate, fertile si afanate. Tolereaza foarte bine poluarea atmosferica din orasele aglomerate.

  Tilia argentea Szeleste este un arbore decorativ prin port, coroana, frunzis si flori. In perioada de vara coroana sa bogata ofera umbra necesara pentru adapostirea de soare. Este un copac potrivit pentru decorarea soselelor, strazilor si a parcurilor. Teiul poate fi plantat solitar sau aliniat. Florile de tei se folosesc si in scopuri medicinale pentru tratarea, vindecarea sau ameliorarea diferitelor afectiuni, ele se folosesc si sub forma de ceai.

 • Tei
  European Euchlora

  Tei European Euchlora

  Tilia europea Euchlora este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Malvaceae. Teiul se dezvolta puteric in pamant, trunchiul este drept si formeaza o coroana mare si densa in frunzis.

  Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma deltoida cu marginile usor zimtate in nuante de verde inchis-lucios. Florile sunt galbene, parfumate si atrag multe albine si multi fluturi.

  Teiul european Euchlora este un arbore de talie mare. La maturitate se dezvolta la o inaltime ce poate sa depaseasca cu usurinta inaltimea de 10 metri. Perioada de inflorire este in luna iulie. Se adapteaza foarte bine in aproximativ orice tip de sol insa le prefera pe cele bine drenate, fertile si cu o umiditate medie. Are o rezistenta ridicata la temperaturile scazute, ger si la poluarea aerului.

  Tilia europea Euchlora este un element potrivit pentru decorarea gradinilor indiferent de tipul lor, pentru decorarea parcurilor, stradala sau a soselelor. Teiul poate fi plantat solitar sau aliniat. Se planteaza si pe spatii intinse si pajisti. Florile de Tei se folosesc si in industra farmaceutica si la preparearea ceaiului.

 • Tei
  Greenspire

  Tei Greenspire

  Tilia cordata Greenspire este un arbore foios cu frunzele cazatoare care face parte din familia Malvaceae. Creste puternic si armonios cu un trunchi drept si cu o coroana mare si densa.

  Frunzele cresc sub forma deltoida cu marginile zimtate in nuante de verde inchis. Pe partea superioara ele au o nuanta de verde-albicios iar in toamna ele ingalbenesc usor. Florile sunt galbene.

  Teiul Greenspire se in cadreaza in categoria arborilor de talie mare, depasind la maturitate cu mare usurinta inaltimea de 10 metri. Cresterea este medie. Zonele de plantare in care se dezvolta cel mai bine sunt cele cu mult soare dar se poate planta si in zone cu semi-umbra. Perioada de inflorire a Teiului este in luna iulie. Are o toleranta ridicata la poluarea atmosferica ceea ce il face un arbore perfect pentru decorarea stradala. Se adapteaza cu usurinta in orice tip de sol, dar le prefera in general pe cele bine drenate si fertile.

  Tilia cordata Greenspire este un arbore decorativ prin port, coroana, frunzis si flori. Acest copac se poate planta solitar sau aliniat pe langa alei, ape, trotuare, sosele si borduri. Se planteaza in gradini mari, pajisti si in parcuri. Florile de tei se folosesc si la aromatizarea ceaiului.

 • Tei
  Pucios

  Tei Pucios

  Tilia cordata este un arbore decorativ cu frunzele cazatore care face parte din familia Rosaceaea. Denumirea populara a acestui soi este Teiul Pucios. Formeaza un trunchi puternic si gros cu o coroana densa sub forma piramidala.

  Frunzele au o forma deltoida cu marginile usor zimtate in nuante de verde inchis iar pe partea inferioara prezinta reflexii alburii-vernil. Florile sunt parfumate si cresc in grupuri in nuante de galben-vernil.

  Perioada de inflorire este in luna iunie. Teiul Pucios este un arbore de talie mare care poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri. Se dezvolta cel mai bine in locurile cu soare si semi-umbra. Este rezistent la temperaturile scazute si prefera solurile bine drenate.

  Tilia cordata este un arbore decorativ prin port, frunze si flori. In gradini si parcuri se poate planta solitar sau in grupuri si pe langa aleile din parcuri. Coroana densa ofera umbra pe perioada de vara si in zilele caniculare.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart