Se arată toate cele 10 rezultate

Show

Filter
 • Magnolie
  Betty

  Betty

  Magnolia Betty – este un soi hibrid, rezultat al încrucișării dintre soiurile Nigra și Magnolia Stelată. Acest arbore ornamental se face remarcat prin coroana sa bogată, formată din flori mari, pictate în diferite nuanțe de roz și alb, ce înfloresc mai lent, cu puțin înainte ca frunzele să înceapă să apară. Acestea inițial au nuanțe roșii de cupru, devenind verzi la sfârșitul primăverii, dobândind în toamnă tonuri de galben-bronz.

  Frunzele sunt simple, ovale in nuante de verde crud. Florile sunt mari si infloresc inainte de infrunzire. Florile sunt parfumate, formate din petale lungi in nuante de roz inchis cu roz deschis.

  Magnolia Betty face parte din categoria arbustilor de talie medie. La maturitate se dezvolta la o inaltime ce este cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Magnolia se poate planta in locuri cu semi-umbra sau in locuri insorite. Prefera solurile bine drenate, acide si lutoase. Tolereaza foarte bine aerul poluat si solurile cleioase.

  Magnolia Betty este un arbust decorativ prin port, frunzis si flori, in special in perioada de inflorire. Florile atrag fluturi si albine. Se planteaza ca pom decorativ pentru parcuri, spatii verzi si in gradini. Magnolia poate fi plantata pe langa cladiri, ziduri, trotuare, alei.

 • Magnolie
  Glandiflora

  Glandiflora

  Magnolia grandiflora Gallissoniensis arbore la ghiveci cu coroana formata, cu frunzis persistent. Este un arbore cu crestere lenta, avand forma piramidala, frunze mari, lucioase, de culoare verde, iar pe fata inferioara pubescente cu perisori de culoare maro-roscat. Decorativa prin flori mari, alb-crem, in forma de cupa, parfumate, ce apar in mai-iunie. Prefera expozitiile la soare sau semiumbra., prefera solurile fertile cu pH neutru-usor acid, drenate.. Atinge inaltimi de 10-15 m, se foloseste ca arbore solitar, in grupuri sau aliniamente.Magnolia nu se taie, daca sunt parti uscate acestea se indeparteaza de la sfarsitul luni iulie pana la mijlocul lunii august

 • Magnolie
  Liliflora Nigra

  Liliflora Nigra

  Magnolia liliiflora Nigra este un arbore care face parte din familia Magnoliaceae din categoria de foioase. Florile sunt parfumate si cresc solitar intr-o nuanta de rosu-visiniu, iar in centru acestea au o culoare mai deschisa. Forma florilor de magnolie Nigra se aseamna foarte bine cu forma florilor de lalele.

  Frunzele sunt lucioase cu o lungime de 20 de centimetri intr-o culoare de verde inchis.

  Perioada de inflorire a magnoliei Nigra este in lunile mai si iunie. La maturitate magnolia Nigra ajunge sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri.

  Locurile preferate de magnolia Nigra sunt cele cu multa lumina si soare. Solurile preferate de acest soi de magnolie sunt cele fertile, bogate, bine drenate si usor acide. Magnolia Nigra tolereaza foarte bine locurile poluate din mediul urban.

  Magnolia Nigra este un arbore decorativ pentru gradini si parcuri. Poate fi plantata solitar pentru a crea un efect decorativ maxim. Magnolia poate fii crescuta si in ghivece foarte mari

 • Magnolie
  Soulangeana

  Soulangeana

  Magnolia soulangeana este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana magnoliei la maturitate se formeaza mare si densa. Florile sunt mari in nuante de roz-visiniu iar in interior sunt albe. Acest soi de magnolie este cel mai des plantat la scara larga dintre toate soiurile de magnolii.

  Frunzele sunt ovale, simple intr-o culoare de verde inchis. Florile apar inainte de frunze, ele sunt mari si usor parfumate.

  La maturitate acest soi de magnolie ajunge sa se dezvolte la o inaltime de 3-5 metri. Perioada de inflorire a magnolie Soulangeana este in lunile aprilie si mai.

  Locurile perfecte pentru plantarea magnoliei sunt cele cu mult soare, dar se poate planta si in locurile cu semiumbra. Magnolia Soulangeana este foarte rezistenta la temperaturile scazute si la locurile poluate din mediul urban. Solurile preferate de magnolia Soulangeana sunt cele bine drenate si usor acide.

  Magnolia Soulangeana este un arbore foarte decorativ care se poate planta in gradini si parcuri ca arbore solit

 • Magnolie
  Soulangeana Alba Superba

  Soulangeana Alba Superba

  Magnolia soulangeana Alba Superba este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Formeaza o coroana larga puternic ramificata. Frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde. Florile sunt mari, albe ca zapada si cresc sub forma de cupa. Ele infloresc inainte ca arborele sa infrunzeasca.

  Magnolia Alba Superba este un copac de talie mica. La maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Perioada de inflorire incepe din luna aprilie si tine pana la sfarsitul lunii mai. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zonele luminate si insorite. Prefera solurile umede cu un drenaj bun. Are o rezistenta ridicata la poluarea aerului din orasele aglomerate.

  Magnolia Alba Superba este un copac decorativ prin port, aspect, frunzis si flori. In perioada de inflorire ofera imagini demne de remarcat datorita florilor sale minunate de un alb imaculat. Magnolia se planteaza ca arbore de decor in parcuri, gradini, spatii verzi publice si stradale. Se planteaza ca arbore solitar sau aliniat.

 • Magnolie
  Soulangeana Rustica Rubra

  Soulangeana Rustica Rubra

  Magnolia soulangeana Rustica Rubra este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Frunzele au o forma obovata in nuante de verde iar in anotimul de toamna frunzele ingalbenesc. Florile sunt mari in forma de cupa, in nuante de roz-visiniu iar in interior sunt albe. Florile se deschid inainte de a infrunzi copacul.

  Perioada de inflorire a magnoliei Rustica Rubra este in luna aprilie. Acest soi de magnolie infloreste la o varsta destul de tanara. La maturitate magnolia Rustica Rubra poate sa se dezvolte la o inaltime de 5-10 metri.

  Locurile preferate de magnolia Rustica Rubra sunt cele cu multa lumina si soare, dar se dezvolta foarte bine si in locurile cu semiumbra. Solurile preferate de acest soi de magnolie sunt solurile umede, acide, lutoase si nisipoase. Este un arbore rezistent la poluarea din mediul urban.

  Magnolia Rustica Rubra este un arbore frumos decorativ prin florile sale parfumate. Un arbore perfect pentru decorarea gradinilor si a parcurilor.

 • Magnolie
  Stellata

  Stellata

  Magnolia stellata este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Florile sunt albe sau in nuante de roz deschis si sunt usor parfumate. Florile apar inaintea frunzelor. Florile deschise au o forma de stea si sunt formate din petale subtiri care variaza ca numar 15-30 de petale.

  Frunzele sunt simple intr-o culoare de verde inchis, iar toamna acestea ingalbenesc. Perioada de inflorire a magnoliei Stellata este in luna aprilie.

  La maturitate magnolia Stellata poate sa se dezvolte la o inaltime de 100-150 de centimetri. Cresterea magnoliei Stellata este lenta.

  Locurile pe care le prefera magnolia Stellata sunt cele cu multa lumina si soare, dar se dezvolta faorte bine daca este plantata si in locurile cu semiumbra. Prefera solurile umede, in general nu este un arbore pretentios in ceea ce priveste solul. Este un arbore care tolereaza foarte bine poluarea din mediile urbane.

  Magnolia Stellata este un arbore decorativ pentru realizarea peisagistica a gradinilor si a spatilor verzi.

 • Magnolie
  Stellata Rosea

  Stellata Rosea

  Magnolia stellata Rosea este un arbust ornamental cu flori care face parte din familia Magnoliaceae. Magnolia stellata este originara din Japonia iar in perioada de inflorire in general in luna Aprilie, arbustul este extrem de decorativ.

  Frunzele cresc sub forma ovata, in vara frunzisul are o nuanta bronz-roscat iar in toamna frunzele incep sa primeasca o nuanta galbuie. Florile sunt mari, usor parfumate in nuante de roz deschis. Florile deschise au aspect stelat, fiecare fiind formata din mai multe petale.

  Magnolia Stellata Rosea infloreste in anotimpul de primavara in luna aprilie. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone cu mult soare, dar tolereaza si zonele cu semi-umbra. Acest soi are o talie medie si o crestere lenta, la maturitate arbustul ajunge la o inaltime cuprinsa intre 2 si 3 metri. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie constanta si are o toleranta ridicata la poluarea aerului din orasele mari.

  Magnolia Stellata Rosea este un arbust decorativ prin port, frunzis si flori. Poate fi plantata in aranjamente decorative in gradini si parcuri, solitar sau aliniat. Se planteaza pe langa cladiri, case, pe pajisti sau pe langa ape.

 • Magnolie
  Susan

  Susan

  Magnolia ‘Susan’ este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Florile sunt mari, usor parfumate, in nuante de roz iar in interior florile sunt albe sau au o nuanta de roz deschis. Cand florile sunt inchise ele se aseamna foarte mult cu florile de lalele. Frunzele sunt mari, lucioase intr-o culoare de verde inchis.

  Perioada de inflorire a magnoliei Susan este in luna aprilie si mai. La maturitate magnolia Susan poate sa ajunga la o inaltime de 3-5 metri. Acest soi de magnolie este de talie mica.

  Locurile perfecte pentru plantarea magnoliei Susan sunt locurile cu multa lumina si soare. Solurile in care se dezvolta cel mai bine magnolia Susan sunt solurile bine drenate, umede, bogate si acide.

  Magnolia Susan este un arbore deosebit de decorativ pentru gradini si parcuri. Poate fi plantata chiar si in gradinile mai mici. De asemenea se pot planta si in ghivece mari pentru decorarea teraselor.

 • Magnolie
  Yellow River

  Yellow River

  Magnolia Yellow River este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Este originar din China. Coroana creste sub forma piramidala. Frunzele sunt verzi si apar odata cu florile. Florile sunt mari si parfumate, alcatuite din 8 petale intr-o nuanta de galben fildes. Frunzele sunt simple in nuante de verde crud.

  Perioada de inflorire a magnoliei Yellow River este in lunile aprilie si mai. La maturitate, arbustul poate sa ajunga la o inaltime de 200-300 de centimetri.

  Magnolia Yellow River prefera locurile cu soare. Solurile preferate sunt cele bogate si usor acide. Este un arbore rezistent la poluarea urbana.

  Magnolia Yellow River este un arbore deosebit de decorativ pentru gradini si parcuri. Acest mic arbore va iesi mai bine in evidenta daca se planteaza solitar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart